Over ons

Welcome op Allaz.nl

De webshop met van alles.

Op allaz.nl kan iedereen terecht. Jong en oud, de actieve sporter, de ouders die opzoek zijn naar cadeaus voor hun kinderen. Ben je een trendsetter of kies jij liever voor het oude vertrouwde? Geen probleem! Bij ons shop je altijd en overal makkelijk online. Naast het brede assortiment, vind je hieronder enkele van de andere voordelen van online shoppen op Allaz.nl.

Bedrijfsgegevens

Allaz.nl, een merk van Esolutions

Kruitberghof 60 (geen bezoekadres)
1104 BC
Amsterdam

KvK-nummer: 68644272
BTW-identificatienummer: NL002440667B11

IBAN: NL84 KNAB 0602 1629 47
BIC: KNABNL2H

Waarom kopen op Allaz.nl

Gratis verzending *

Bij een bestelling vanaf €30 of meer is de bezorging gratis. Onder de €30.- betaal je €3,50 aan verzendkosten in Nederland en €6,95 voor verzending naar België.

Niet goed, Geld Terug Garantie

Heb je toch twijfels over je aankoop? Geen zorgen!
Binnen 14 dagen beslis je of je de aankoop wilt houden. Mocht dat niet zo zijn krijg je, zodra wij deze retour hebben ontvangen, het volledig aankoopbedrag terug op de door jou gebruikte betaalmethode. Heb je gekozen voor achteraf betalen, dan vervalt je betalingsverplichting.

Betalen zoals jij dat wil, óók achteraf

Bij een échte goede service hoort natuurlijk de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen. Daarom kun je bij Allaz.nl op verschillende manieren betalen. Tot de mogelijkheden behoren betalen met IDEAL, Creditcard, Bancontact of een overmaking per bank. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen met Klarna.

Kopen zonder zorgen

Op al onze producten krijg je de wettelijke garantie. Op sommige producten bieden wij zelfs een verlengde garantietermijn. Is je product defect, neem dan contact met ons om, zodat wij dit voor je kunnen oplossen. 

De leukste acties én de leukste prijs

Laat je verrassen door de aantrekkelijke prijzen bij Allaz.nl. Daarnaast bieden wij tal van extra aanbiedingen en promoties aan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen.

Milieubewuste Onderneming

Actief Recycling Beleid
Waar mogelijk verpakken wij uw bestelling in gebruikte dozen. Deze dozen kunnen afkomstig zijn van een eerder geretourneerd artikel, of van dozen die aan ons zijn gedoneerd. Hierdoor verminderen we plastic en papier afval en wordt de behoefte voor nieuw te produceren verpakking minder.

Eerlijke en Duurzame Producten
Wij letten er streng op, dat de producten verkocht op Allaz.nl op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. 

Klein Footprint, Groot Bereik
Door slimme logistieke technieken toe te passen, kunnen wij er voor zorgen dat producten op een efficiënte manier van ons naar de klant worden gebracht.

Snelle Klantenservice

De klantenservice is dagelijk bereikbaar van 08.00 tot 22.00. Wij zijn te bereiken via het contactformulier of via Facebook messenger. Heb je vragen over een product of je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Professioneel

altijd duidelijk advies

Service Gericht

klanten staan centraal

Snel

goed bereikbaar

Eerlijk

duidelijke afspraken

Samenwerken?

Breng jouw bedrijf naar een hoger niveau. In het platform economie tijdperk zijn er kansen voor zowel grote als kleiner spelers. Allaz geeft iedere ondernemer die een toegevoegd waarde zou kunnen leveren aan ons platform de kans om zich te bewijzen. Heb jij iets unieks dat je zelf maakt of importeert en zoek jij een betrouwbare platform partner om dit aan de man te brengen? Dan kunnen wij wellicht iets voor elkaar betekenen. Lees hier meer over de mogelijkheden om zakelijk te verkopen op Allaz.nl of hier om meer te weten hoe je een leverancier kunt worden.

* Typ en drukfouten voorbehouden. Aan de teksten op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. 

Back to top